AngelineS SusieSanm RosalynRo  Arsenal Drakt Chandra Leonardol

AngelineS SusieSanm RosalynRo Arsenal Drakt Chandra Leonardol

Liverpool 2017Pep Guardiola insisterer på at Carabao Cup semifinale ikke har blitt avgjort til tross for Manchester Citys dominerende 3-1-seier over Manchester United på tirsdag.
City kjørte inn til en 3-0 ledelse ved halvtid på Old Trafford, Bernardo Silva, Riyad Mahrez og et Andreas Pereira eget mål som gjorde skaden mot Ole Gunnar Solskjærs side.
United klarte ganske enkelt ikke å håndtere City i første omgang, da de besøkende overrasket ved å spille uten en anerkjent midtstopper, selv om de forbedret seg etter å Draktsett og Fotball ha bragt Nemanja Matic på halvtid og Marcus Rashfords mål ga et glimt av håp for slips.
Solskjær pekte på forrige sesongs seier på andre ben over Paris Saint-Germain i Champions League siste 16 som bevis på at hans side ikke kan avskrives, og Guardiola er ikke forberedt på å anse de røde djevlene som ikke er i stand til et lignende comeback.
Guardiola sa at han stilte opp for å unngå den type kontringsskader United gjorde i 2-1-seieren deres på Etihad Stadium i Premier League forrige måned.
Guardiola bustet også etter forslaget City inviterte United tilbake til konkurransen ved å slappe av for mye etter halvtid.CatalinaK Bequeme FC Sevilla Trikot fussball trikots JuliaPard
CoraLudlu fotballdrakter MosesVard
CarriLss kjøpe Tottenham Hotspurs drakt KathleenN
Sheldonux Bequeme FC Chelsea Trikot TaneshaGi
MichealKe http://www.akskookumcharters.com/Arsenal-61-Reiss-Nelson-p-drakt-4968 Barrettfz

Donate

Contact Address

Shivshakti CHS, A-Wing, 1st Floor, Next to Sahakari Bhandar, S.K. Bole Road, Agar Bazar, Prabhadevi, Mumbai:400025
Tel: +91-22-24311614, 24311616.
FAX : +91-22-2431631,
MOB: +91-9870540453
Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NGO | Foundation | Faith Health | Teen Care | Charitable Trust | Children Healthcare | Healthcare Senior Citizen | Teenagers | Seminars for Health Care.